Kuidas infomeerida Venemaa elanikke Ukrainas toimuvast

03.03.2022

Venemaa sulgeb kanaleid, mille kaudu teave Ukrainas toimuvast võiks Venemaa elanikeni jõuda ning modereerib jõuliselt suhtluskanalite postitusi.

Seda olulisem on Venemaa elanikke sündmustega kursus hoida. Üks võimalus seda teha on Venemaal levinud sotsiaalmeediakeskkondade ok.ru and vkontakte.ru kaudu. Kui sul on seal konto, siis jaga kindlasti materjali Ukraina sõjas toimuva kohta.

Ära postita linke!
Nendes keskkondades info jagamisel on hea meeles pidada, et kui postitus sisaldab linke ja lingitud fotosid-videoid, siis need kustutatakse Venemaa võimutruude moderaatorite poolt. Kuid kui lisada fotod ja videod kellegi teise postituse kommentaaridesse, siis jäävad need alles. Sel viisil tegutsedes saab kindlustada ausa info jõudmise Venemaale.

Kui sul on häid kogemusi või soovitusi, kuidas Venemaa elanikke sündmustega kursis hoida, siis anna neist Propastopile teada!