Propastop jõudis sotsiaalmeediasse!

07.06.2016

Propastop FacebookPropastopi Facebooki kogukonna avamise eesmärgiks on soov kaasata lugejaid blogi tegemistesse. Oleme blogis vältinud kommenteerimise võimalust, Facebookis saab aga postituste üle arutleda ning neid oma arvamusega täiendada. Samuti on Facebookis lihtne igaühel, kes Eesti-vastast propagandat märkab, sellest kohe teada anda. Nii muutub meediamanipulatsioonide ja valede vastu võitlemine veelgi tõhusamaks. Tule Propastopi kogukonna liikmeks siin.

Ka Twitteri konto avamise mõtteks on Propastopi postituste senisest laiem levitamine ja osalemisvõimaluste suurendamine. Hakka meie jälgijaks siin.

Palume ka sotsiaalmeedias kinni pidada blogi põhimõtetest: tegeleme Eesti-vastase propaganda paljastamisega, mitte omapoolse propaganda loomise ega levitamisega. Propastop pole koht, kus arutada või kritiseerida Eesti enda kodanike, erakondade ja  organisatsioonide tegevust oma ideede levitamisel – tunnustame sõnavabadust! Propastopi tähelepanu alla satub selline tegevus aga siis, kui nendes ideedes sisaldub Eesti-vastane sõnum.