Propagandakanal otsib kontakti Eesti riigiga

08.01.2016

Loe Delfi lugu sellest, kuidas Sputniku Eesti haru soovib teha koostööd nii presidendi kantselei, ministeeriumite kui teiste riigi institutsioonidega.

Sputnik on Venemaa riikliku informatsiooniagentuuri Rossija Segodnja projekt, mille eesmärgiks Kremli jaoks sobivalt kallutatud info jagamine 34 keeles, ka eesti keeles. Sputniku propagandistliku tegevuse kohta annab teada kapo oma aastaraamatus. Loe Sputniku kohta lähemalt ka Wikipediast.

Propastop toob alati esile, kui Eesti meedas kirjutatakse blogi puudutaval teemal. Usume, et propagandale viitamine on esimene ja kõige lihtsam võte selle mõju vastu. Koondame sellised postitused rubriigi “Eesti meedia propagandast” alla, nii on nad kergesti leitavad.Sputnik screenshot

Postituse juures olev foto on kuvatõmmis Sputniknews.com lehelt.

Avalehel olev Sputniku logo on pärit Wikipediast.